Privacystatement

Leestijd: 3 minuten

Privacy statement Leapforce B.V.

Leapforce B.V, hierna te noemen: Leapforce, acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door Leapforce dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij deze verwerking houdt Leapforce zich aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

In dit privacy statement legt Leapforce uit welke persoonsgegevens zij verzamelt, gebruikt en met welk doel.

Leapforce raad je aan dit privacy statement zorgvuldig te lezen.

 

Artikel 1. Algemeen

  1. Dit privacy statement is van toepassing op alle bezoeken van de website www.leapforce.nl (hierna te noemen: ‘de Website’) door jou.

Artikel 2. Verzameling en gebruik van persoonsgegevens

  1. Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, dient Leapforce persoonsgegevens van jou op te slaan.
  2. Indien jij gebruik maakt van de Website en het contactformulier op de Website, slaat Leapforce de volgende persoonsgegevens van jou op:
    1. Gegevens die Leapforce ontvangt op basis van jouw gebruik van de Website. Leapforce verzamelt bijvoorbeeld jouw IP-adres en het type browser dat je gebruikt, maar ook de datum en tijd van jouw bezoek aan de Website en op welke wijze jij gebruik maakt van de Website
    2. De gegevens die jij invult op het contactformulier, zijnde: voornaam en achternaam, e-mailadres, telefoonnummer en je bericht. Leapforce verzamelt deze persoonsgegevens om te kunnen reageren op vragen die jij aan Leapforce verstuurt middels de website.
  3. Met jouw expliciete toestemming gebruikt Leapforce persoonsgegevens om jou te informeren over speciale aanbiedingen en acties middels een nieuwsbrief. De nieuwsbrief bevat een link waarmee jij je direct kan afmelden voor de nieuwsbrief.

Artikel 3. Doorgifte aan derden

  1. Behoudens doorgifte als genoemd in dit privacy statement, zal Leapforce jouw persoonsgegevens niet aan derden verstrekken zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.
  2. Leapforce mag derden inschakelen die onder haar toezicht bepaalde, in dit privacy statement genoemde, verwerkingen van persoonsgegevens uitvoeren. Deze bewerkers handelen steeds onder de verantwoordelijkheid van Leapforce en mogen geen eigen verwerkingen op de persoonsgegevens uitvoeren.

Artikel 4. Cookies

  1. Leapforce maakt bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schijf van jouw computer wordt opgeslagen.
  2. Leapforce gebruikt cookies om instellingen en voorkeuren van jou te analyseren. Je kunt deze cookies uitzetten via de browser.
  3. Via de Website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Google Analytics” dienst. Leapforce gebruikt deze dienst om bij te houden, en rapportages te verkrijgen over, hoe jij de aangeboden diensten gebruikt. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Leapforce heeft een bewerkersovereenkomst met Google gesloten en Google daarbij verboden de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. Tevens heeft Leapforce het doorsturen van IP-adressen naar Google via analytics uitgeschakeld.
  4. Meer informatie over het gebruik van cookies door Leapforce vind je in de Cookieverklaring.

Artikel 5. Websites en diensten van derden

  1. Dit privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met de website van Leapforce zijn verbonden. Leapforce kan niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare en / of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Leapforce raadt jou aan om het privacy statement van dergelijke websites van derden goed te lezen alvorens van dergelijke websites gebruik te maken.

Artikel 6. Wijziging / verwijdering van persoonsgegevens

  1. Jij hebt het recht jouw persoonsgegevens in te zien, te verbeteren, aan te vullen en / of verwijdering, vernietiging en afscherming van jouw persoonsgegevens te eisen, overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens.
  2. Wanneer jij de rechten, als bedoeld in het vorig lid, wil uitoefenen, of wanneer je vragen hebt omtrent het gebruik van voorgenoemde rechten of over dit privacy statement, kan je contact op nemen met Leapforce via info@leapforce.nl

Artikel 7. Beveiliging

  1. Ter beveiliging van de Website en de Software maakt Leapforce gebruik van een beveiligde en gecodeerde SSL verbinding. Dit kun je in de browser zien aan de URL in de adresbalk, die begint met https.

Artikel 8. Wijzigingen in het privacy statement

  1. Leapforce heeft het recht dit privacy statement te wijzigen.
  2. Indien Leapforce mocht besluiten dit privacy statement te wijzigen, dan worden deze wijzigingen direct opgenomen in het privacy statement. Leapforce zal jou gedurende een periode van drie maanden, door middel van een vermelding op haar website, op de hoogte brengen van deze wijziging alsmede jou hiervan op de hoogte brengen door middel van het sturen van een e-mail.