Wij helpen bedrijven groeien

Makkelijker verkopen met een digitale sales & marketingmachine voor jouw organisatie


Wij helpen bedrijven groeien

Groeien door middel van digitale tooling, technieken en experimenten is een vak.
Leapforce beheerst dit vak.

Help mij groeien
Meer informatie

De groei van bedrijven hangt steeds meer af van hun digitale sprongkracht

Het vergroten van zichtbaarheid, digitale tractie en conversies is steeds beter te realiseren door middel van experimenten met digitale tools en technieken. “Growth Hacking” is het vakgebied dat dit werkterrein beschrijft. Leapforce faciliteert en adviseert hoe bedrijven hun digitale sprongkracht kunnen vergroten. De onderstaande elementen zijn onderdeel van onze Growth Hacking services.


 • Funnel Marketing

  Wij faciliteren de digitale customer journey. Van prospect, tot klant, tot ambassadeur, van leadgeneratie, via CRM tot en met retentie.

 • Online Zichtbaarheid

  Wij realiseren, optimaliseren en beheren marketingoplossingen, websites en social media. Daardoor wordt de zichtbaarheid en tractie aanzienlijk verbeterd.

 • Experimenten & Beheer

  Experimenteren zit in ons bloed. Onze methode helpt klanten groeien middels datagedreven beslissingen in een gecontroleerde omgeving.

 • Content & Campagnes

  Door middel van advertenties, SEM, SEO, email campagnes en content marketing verhogen wij digitale tractie, omzet en de interactie met klanten.

 • Tooling & Automation

  Afhankelijk van de specifieke klant situatie en wensen, automatiseren wij processen en integreren wij datastromen met behulp van de beste tools.

 • Growth Intelligence & Analytics

  Meten is weten! Met machine learning, A.I., data analyse en dashboards generen wij nieuwe in- en overzichten voor klanten.

Met een gedegen en geïntegreerde aanpak helpen wij klanten aan groei

Arrows
 • Groeiscan

  Met onze groeiscan toetsen wij in een aantal dagen de "growth readiness" en digitale volwassenheid van jouw bedrijf. De scan identificeert groeikansen en bevat een roadmap met stappenplan om die groeikansen te benutten.

 • Organiseren & Implementeren

  Je kan ons inzetten om de stappen uit de groeiscan te organiseren en implementeren. Met onze mensen, kennis en ervaring helpen we je digitaal vooruit en zetten we de eerste stappen richting nieuwe groei. 

 • Groeiabonnement

  Je wilt concurrentie voorblijven. Wij werken continue met de nieuwste tools en technieken. Wanneer wij als jouw externe groeiafdeling fungeren, heb je altijd de beste en nieuwste kennis tot beschikking. Zo blijft jouw groei gewaarborgd.

Wat is Growth Hacking eigenlijk?

Growth hacking is de vakterm voor het doen van snel opeenvolgende digitale en commerciële experimenten. Het combineert een scala aan marketingkanalen, tools, technische- en analytische vaardigheden. Samen zorgt het voor de meest effectieve en efficiënte manier om een bedrijf te groeien. Growth hacking zit in ons bloed en dit heeft tot de onderstaande getallen geleid.

 • +550

  Growth Hacking tools geïdentificeerd

 • +86

  Experimenten uitgevoerd

 • +442

  Leads gegenereerd

De oprichters van Leapforce

 • Philip Hennemann

  Philip Hennemann

  Director & Co-founder

  Ervaren ondernemer, CEO en interimmanager. Philip is oprichter van Infostrada Sports en heeft meerdere bedrijven op het gebied van IT en data geleid. In zijn carrière is big data, nieuwe technologieën en bedrijfsgroei altijd zijn inspiratie geweest. Voor Leapforce, hebben Witold & Philip op verschillende projecten samengewerkt.

 • Witold Rosendaal

  Witold Rosendaal

  Director & Co-founder

  Growth hacking stroomt als bloed door zijn aderen. Witold krijgt energie van experimenten, digitale tools, automation en bedrijven helpen groeien. Voorheen werkte hij als zelfstandig management & marketingconsultant. Voor Leapforce, hebben Witold &
  Philip op verschillende projecten samengewerkt.

Ben je nieuwsgierig of heb je vragen?