De beste marketing e-boeken op het gebied van marketing trends

Leestijd: 1 minuut

De beste marketing e-boeken om je kennis een boost te geven

De herfst komt er weer aan. Dat is bij uitstek hét moment om binnen een goed boek te lezen. En wat is er nou fijner dan een goed boek lezen en je kennis tegelijkertijd een boost geven? Daarom waren wij zo blij met het lijstje met de beste marketing e-boeken op softscripts.net.

Zij hebben de beste marketing e-boeken op het gebied van trends op een rijtje gezet. En de meesten zijn nog gratis ook. Een goede reden dus om de e-reader erbij te pakken en het jezelf gemakkelijk te maken met een flinke bak thee of koffie. Bij ons liggen de volgende boeken al op de leesstapel:

Schrijf je in voor onze growth hacking nieuwsbrief

Stephanie de Geus

Storyteller in hart en nieren. Stéphanie werkte als magazine hoofdredacteur in Engeland voor ze naar de online wereld vertrok. Ze wordt enthousiast van alles wat met technologie te maken heeft, leest zichzelf een slag in de rondte en vindt overal wel een verhaal.

Een reactie plaatsen