21 dingen om te doen na een social media algoritme verandering

Nieuw social media algoritme: wat moet je ermee?

Iedereen vertrouwt tegenwoordig op social media voor meer volgers en leads. Maar met een nieuw social media algoritme kan het zo maar zijn dat social media niet meer zo goed werkt als je gewend was. En wat dan? Contentmarketinginstitute.com maakte een overzicht met 21 dingen die je juist wel en juist niet moet doen. 

Dingen zoals: niet bij elke verandering je hele strategie veranderen en neem eerst de tijd om te zien wat er gebeurt. Maar ook: doe je research en zorg voor kwaliteit over kwantiteit.

Lees hier het hele artikel met alle 21 tips.

Schrijf je in voor onze growth hacking nieuwsbrief

Stephanie de Geus

Storyteller in hart en nieren. Stéphanie werkte als magazine hoofdredacteur in Engeland voor ze naar de online wereld vertrok. Ze wordt enthousiast van alles wat met technologie te maken heeft, leest zichzelf een slag in de rondte en vindt overal wel een verhaal.

Een reactie plaatsen